RelaxZ M

De DraCat ‘Relaxz M’ is de vaste waarde uit de collectie nieuwe elektrisch ondersteunde E-Bikes. De ‘Relaxz M’ is voorzien van een fraaie compacte middenmotor, die mooi is weggewerkt onder het frame. De ‘Relaxz M’ heeft daarnaast een volledig gesloten kettingsysteem.

Met een druk op het luxe stuurdisplay activeert u de elektrische ondersteuning. Het display is tevens een uitgebreide fietscomputer die
alle informatie geeft die u nodig heeft. De ondersteuning is 9 standen, naar wens in te stellen. Het systeem is voorzien van een loopfuntie, die u helpt bij bijvoorbeeld het oplopen van een stijle opgang. De vergrendelbare accu kan uit de achter drager geschoven worden zodat hij ook binnen opgeladen kan worden.

De ‘Relaxz M’ is voorzien van het meest moderne 36 Volt/13,6 Ah Poweraccusysteem, voor extra actieradius. Een volle accu geeft gemiddeld tot 100 km ondersteuning, afhankelijk van de gekozen instelling en omstandigheden. De ‘Relaxz M’ is uitgevoerd met zowel voor als achter een Rollerbrake systeem met Coolingdisc. De fluisterstille motor helpt u onder alle omstandigheden. Zowel de voor- als achterrem hebben een ingebouwde remonderbreker voor extra veiligheid.

Verder is de ‘Relaxz M’ voorzien van Shimano Nexus-7 versnellingen, verende vork en zadelpen, hand verstelbare stuurpen en natuurlijk echt lederen handvatten. De DraCat ‘Relaxz M’ is verkrijgbaar met sportief damesframe of met lage instap. Ook is deze E-bike verkrijgbaar in een
herenuitvoering.

Framematen:
Dames 47 cm., 51 cm., 56 en 59 cm.
Dames lage instap 49 cm. en 54 cm.
Heren 51 cm, 56 cm., 61 en 64 cm.

Prijs: € 2.299,-

29-inch
Middenmotor

De lichte compacte middenmotor en het volledig gesloten kettingsysteem van de ‘Relaxz ‘M’.

Versnellingen

De Relaxz ‘M’ is voorzien van het Shimano ‘Nexus-8’ versnellingssysteem.